Frivilligarbete

Var bara tvungen att sätta mig m albumet på fm. Visserligen hade jag behövt sitta ner o göra ingenting men det kliade sååååå i fingrarna. Tillsist var jag tvungen att ta mig i kragen o gå därifrån - en diskmaskin att tömma o lunch behövde lagas innan jag drar till jobbet. 
 
Idag testade jag att sandpappra arken. Syns inte så tydligt på bilden var jag sandpapprat men i verkligheten blev det läckert. 
 
Vilket klister använder du och hur fäster du utstansade bokstäver?
Ha det gott! Strax drar jag till avdelningen och träffar mina härliga kollegor och patienter.
 

Måste lägga mig!!!

Men det är så lätt att fastna i fotoalbumstillverkningen! Ljusen brinner, musiken strömmar ur högtalarna o ungarna sussar. Dessutom har jag de roliga, nya tillbehören såsom kantdiesen m snöstjärnor. Kommer bli så fin på de julkort jag planerar göra. Har dock sagt att jag måste fylla första albumet innan jag börjar göra dem. Om 3 sidor är d fullt. Jag som bara kommit till februari -10...
 
Men nu - sussa gott alla därute! Det ska jag! Ser verkligen fram emot att få åka till jobbet imorgon em, visst är det mkt att göra men jag ÄLSKAR det!

Vardagsglädje

Hämtade sonen o drog till VC. Lämnade prover o fick remiss till MR. Lär väl vara en väntetid på 3 månader om jag inte minns fel. Ingen jul med vetskap då.
Men sen!!! Hämtade beställning från Pysseltagen; dies, papper o mina första distress ink. Ska bli så kul att stänga in mig i mitt rum ikväll!

Ha en härlig vecka!

scrappamighel.blogg.se

Scrapbooking, fotoalbum och gratulationskort och kanske lite mer.

RSS 2.0