Mini scraproom tour...

Gillar även du att se hur andra har det i sina pyssliga rum? Min tanke är att jag varje tisdag ska lägga ut något från mitt rum för att visa hur jag har organiserat alla dessa nödvändiga tingestar. Dessvärre är jag inte riktigt helt färdig med endel delar. Men de bitar jag är klar med ska ni få se och förhoppningsvis så är resterande färdigt om några veckor...
 
Jag har läst det på andra bloggar och hört andra scrappare och craftare säga det; vi scrappar är lite organiseringsnördar också. Och ja, jag är det. Inne i scrapprummet. Men det gör det hela så mycket lättare att hitta vad man vill och se vad man har. Nu har jag ännu inte så mycket pryttlar men det kommer säkerligen bli värre.
T ex stickles, Perfect Pearl och Enamel accents är något jag inte har många av. Ändå var jag TVUNGEN att ha dem bra organiserade. Och vad gjorde jag? Jo, jag sökte med ljus och lykta på Pinterest, webben och YouTube för att se hur andra hade gjort.
                                                                           
Så här blev det. Jag hade precis fått hem min Bind it all (som jag kom över superbilligt!!!) och den var förpackad i frigolit. En såg, en kniv, en linjal och en penna var allt som behövdes för att få till denna praktiska men osnygga och framför allt gratis hållare. Passade perfekt i tomrummen i vår Billy CD-hylla!
 
                                                                            
Tycker det är kul att leka händig. Visst är det roligare att ha en snygg och prydlig köpt anordning men denna fungerar gott för mig. Och nu har jag pengar att lägga pengar på årens julkort istället.
 
Julkorten har jag redan börjat handla till. Kunde vi börja träna på julsångerna på förra veckans körövning så kan jag allt handla till årets julkortstillverkning. Jag har en hyfsad bild i huvudet av vad jag ska göra, men det hänger endel på om jag kan få de stämplar jag beställt från Scrobby. Cardstocken är dock inhandlade liksom en Die till min lilla Sizzixmaskin.
 
Strax måste jag ta bussen för kvällens arbetspass på Växjö Lasarett. Hoppas det blir ett bättre pass än igår då jag bara hann ta en knäckemacka till kvällsmat och var tvungen att jobba över lite (30 min). De 30 minutrarna är ganska avgörande när man ska ta bussen hem så dags. Sitta och vänta på den klockan 22 är sådär kul
Tur jag har ett jobb och en massa kollegor som gör mig så glad för då känns det inte lika hårt att jobba hårt och länge. Bästa kollegorna, det har jag!
 
Ha en underbar tisdag! Nu ska här käkas fisk med melonsallad.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

scrappamighel.blogg.se

Scrapbooking, fotoalbum och gratulationskort och kanske lite mer.

RSS 2.0