What a scrapper dream of

 

Vilken scrappare drömmer inte om långa, välorganiserade rader av papper att använda?! Att alltid ha det papper man söker efter. Tänk! Sitter och tittar och drömmer om rummet med vita möbler och ljusa väggar och, helst i ett skåp, alla de papper jag behöver.

  

 Shot 4 info, Jennifer McGuire Ink

(Bild hämtad via google)

Men det har jag inte. Detta är Jennifer Mcguires rum. https://www.youtube.com/user/jennifermcguireink Här hittar du henne på YT. Hennes hyllor med papper hade jag verkligen velat ha! Och egentligen behöver jag det inte heller eftersom alla har en förmåga att ändra sin smak med jämna mellanrum.

För många år sen köpte jag mina första papper att använda när jag satte in mina foton i album. Långt före att jag visste att det fanns något som hette scrapbooking. (Hur jag nu lyckades undgå att detta stora fenomen pågick för fullt.) Dessa papper tycker jag dock nu är riktigt, riktigt fula. Tack och lov är deras baksidor vita så jag kan använda dem som backing (vet faktiskt inte vad man säger på svenska, så vet någon – tala gärna om det för mig) eller så använder jag dem som grund för mina layouts. Med lite gesso så funkar de riktigt hyfsat att göra mixed media på också J

För ett år sedan upptäckte jag Traderas magiska värld (tyckte jag då). Ja, jag ÄR sen av mig. Köpte på mig ett antal 15x15 och ett fåtal 20x20 papper (inga hela block där inte). Visst, de är inte fula men jag kan inte få dem att passa med det jag gör nu. En av alla dessa jag följer, vem det nu var, uppmanade ”utmana dig själv att använda de gamla pappren du har i din samling”, så jag gjorde det och lyckades faktiskt använda några av dem. Får utmana mig själv fler gånger.

Sista året har jag köpt på mig lite fler papper, ingen megasamling men de är fler i alla fall. Några av dem tycker jag är jättesöta men vet inte hur jag ska kunna använda dem ihop med fotona jag har, men eftersom jag har minst 2000 kvar (konstaterade idag att jag har ca 1500 på datorn att framkalla) så borde rätt foto för även de papprena dyka upp. Hoppas jag…

Så här ser i alla fall min pappersförvaring ut.

 

 

Ett IKEA brevställ ställt på kant passar 30 x 30 papprena nästan perfekt, de sticker ut lite på sidan särskilt om man behåller remsan med tillverkaren på. Det har jag dock inga problem med.

 

 
 
 

Till 15x15 passar IKEAs CD-förvaring perfekt. Nu i efterhand undrar jag förstås varför jag inte köpte vit då jag vill ha ett vitt rum. Men svart och vitt passar som handen i handsken, eller hur?

Fick Filofaxavdelare över när jag köpte "lösbladen" och dessa märkte jag helt sonika upp med min labelmaskin. För att få någon ordning...

Den dagen då jag vinner några miljoner på lotteri ska mitt scrapprum i alla fall vara mer likt Jennifer McGuires rum. Fast med annan färg än vinröd.

 

Nu ska jag ut och köpa en lott. Och givetvis en med miljonvinst…
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

scrappamighel.blogg.se

Scrapbooking, fotoalbum och gratulationskort och kanske lite mer.

RSS 2.0